Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Onestitate pe toate planurile

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bariera de trasnet MDP si FDB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Bariera de trasnet MDP si FDB

Siguranță pentru sisteme de date și comandă în instalații, zone industriale și cu pericol de explozie.

Sistemele de date și comandă sunt prezente peste tot în clădirile și instalațiile moderne. Echipamentele de protecție OBO protejează cu siguranță componentele sensibile.

Protecția împotriva supratensiunii asigură disponibilitatea instalației

Tehnica de măsurare, comandă și reglare și sistemele de fieldbus permit comanda automatizată a liniilor de producție și monitorizarea de la distanță a celor mai variați senzori și acționări electrice. În prezent, această tehnică reprezintă punctul central al oricărei companii industriale moderne. O defectare ar însemna pierderi financiare mari. Pentru a evita acest lucru, sistemele trebuie să fie asigurate împotriva supratensiunilor prin cuplări inductive și capacitive. OBO protejează în mod sigur elementele electronice cu un portofoliu larg de echipamente de protecție la supratensiune și paratrăsnete.

Funcţie şi domenii de utilizare:
Tratarea apei
Stații de tratare a apelor reziduale
Energie eoliană
Producţia
Industrie
Soluții pentru industria petrolieră și a gazelor naturale
Tunel
Clădire de birouri.

Plusul familiei MDP
O conexiune scut separată permite închiderea ecranării ambelor părți la egalizarea de potențial, optimizând astfel efectul de ecranare împotriva cuplării capacitive și inductive. În funcție de model, dispozitivele pot fi încărcate cu un curent nominal de până la 10 A și prin urmare, sunt ideale pentru utilizarea în aplicații speciale, cum ar fi sistemele de încălzire în turbine eoliene.

Punctul forte al gamei MDP pentru zone cu pericol de explozie
Protecţia la supratensiune în domenii cu pericol de explozie este o temă importantă. Aici este important de protejat tehnologia de măsurare costisitoare împotriva influenţei supratensiunilor produse de descărcări atmosferice. Barierele de trăsnet OBO sunt testate pentru siguranţa intrinsecă (ia) şi sunt certificate independent. Cu o valoare mare a curentului de vârf de până la 10 kA, oferă o protecţie optimă pentru aplicaţii de măsură, control şi reglare. Variante diferite de tensiuni oferă o gamă largă de aplicaţii.

Cu Petrol Field Protector pentru aparate de protecţie a datelor, OBO Bettermann oferă un aparat de protecţie la supratensiune pentru senzori în domenii cu pericol de explozie. Petrolfield Protector permite o protecţie bi- sau tripolară pentru diferiţi senzori. Aparatul de protecţie poate fi fixat direct pe senzor şi cablat utilizând filetul metric sau NPT corespunzător. Cu ajutorul carcasei robuste din inox atmosferele agresive nu reprezintă o problemă. Siguranţa intrinsecă a fost testată şi certificată independent. Petrol Field Protector este partenerul dumneavoastră pentru aplicaţii relevante din punct de vedere al siguranţei, în care protecţia efectivă la supratensiune trebuie garantată.

Siguranță verificată
Echipamentele de protecție la supratensiune din seria MDP și FDB sunt testate pentru Field Bus Profibus (PA/DP) și Foundation. Cele albastre MDP au autorizație UL și sunt, la fel ca și FDB, autorizate pentru zone cu pericol de explozie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura