Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Onestitate pe toate planurile

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Descarcator de curent de trasnet MCF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Descarcator de curent de trasnet MCF

Tehnologie de izolatori pentru sisteme de rețea de 400 / 690 V
Cea mai mare disponibilitate a instalației în cele mai dure condiții. Paratrăsnete MCF protejează mașinile și instalațiile cu tehnologie Multi Carbon Filled.

Protecție pentru alimentări de curent de 400 / 690 V
Paratrăsnetul MCF 35 (tip 1) a fost conceput de către OBO special pentru protecția rețelelor de 400 / 690 V. Dispozitivul de protecție verificat conform IEC 61643-11 și certificat conform UL 1449 poate fi instalat simplu și repede și este adecvat, datorită carcasei sale robuste din aluminiu, și pentru utilizarea în condiții de mediu pretențioase din punct de vedere climatic și mecanic.

Funcţie şi domenii de utilizare
Energie eoliană
Producţia
Industrie
Soluții pentru industria petrolieră și a gazelor naturale
Centrale electrice.

Sistemul integrat AC-Stop împiedică o declanșare a unor eventuale siguranțe preliminare în caz de eroare și asigură o disponibilitate mare a instalației. Conductorul de coborâre izolator bazat pe noua tehnologie de grafit are avantajele sale nu doar în zona capacității mari de stingere a curentului secundar de 50 kAeff, ci oferă în plus un afișaj optic al stării, precum și conexiunea unei semnalizări la distanță la un contact alternativ fără potențial.

Afișaj optic al stării
Semnalizare la distanță cu contact alternativ fără potențial.

Sistemul integrat AC-Stop împiedică o declanșare a unor eventuale siguranțe preliminare în caz de eroare și asigură o disponibilitate mare a instalației.
Capacitate mare de stingere a curentului secundar de 50 kAeff

Utilizare în diverse sisteme de rețea, sisteme TN, TT și IT (cu sau fără conductor neutru)
Paratrăsnet tip 1 conform IEC 61643-11, certificare UL conform UL1449 (E327489), BAM (Oficiul federal pentru cercetarea și testarea materialelor).

Montare simplă în panoul de comandă prin plăci de montaj prefabricate.

Datorită carcasei sale rezistente din aluminiu, adecvat și la folosirea în condiții de mediu solicitante din punct de vedere climatic și mecanic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura